dé THEATERSCHOOL van DEN haag & voorburg 4-99 jaar

Doe je mee?

In december kun je een proefles volgen in Voorburg en in januari in Den Haag: toneel, stem en beweging! Voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor iedereen van 4-99 jaar. Klik hier om je aan te melden en eerst een vrijblijvende proefles te volgen.

Voor meer info per leeftijdsgroep:

kinderen 4-12 jaar

jongeren 12-18 jaar

volwassenen 18-99 jaar

 

Bij Hoftheaterschool ontdek én ontwikkel je je talenten. We werken met jou als individuele speler én we gaan ook hard aan de slag met samenwerking in spelen: vanuit improvisatie, werken met tekst. We zijn altijd gericht op de praktijk, het podium! Klik hier voor meer info over onze eigen LIFE-methode.

 

De lessen vinden plaats in het Koorenhuis aan de Prinsegracht 27 in hartje Den Haag én in het AMCO theater aan Burgemeester Feithplein 97 in Voorburg!

 

Voor het jaarrooster met data en vakanties: klik hier voor Den Haag en klik hier voor Voorburg

  

PROEFLES!

Meld je aan en volg eerst een vrijblijvende proefles: klik hier

artistiek en zakelijk leider

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek en zakelijk leider. Hij heeft zijn sporen op theatergebied ruimschoots verdient als oprichter van de Faust Theaterschool (in Almere, Leeuwarden en Den Haag), waar hij diverse (muziek)theaterproducties regisseerde en produceerde (o.a. musical Watermensen, Rep&Roer, Helden) en diverse landelijke festivals organiseerde (o.a. Nederlandse Jeugdmusicaldagen, BNG Jonge Schrijversprijs). Daarnaast was hij studieleider van de hbo opleiding docent Theater en werkt hij als presentator en trainer door het hele land. Meer info over hem vind je op quintenfaust.nl